Dagaanbieding: Philips 50PFS5803

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 18 december 2018 geldig

Dagaanbieding - Philips 50PFS5803 dagelijkse koopjes



Philips 50PFS5803 ultraslanke Full HD LED Smart TV



Bekijk jouw favoriete films, series en Tv-programmaenapos;s op deze Philips 50PFS5803 Smart TV. De 50PFS5803 zorgt voor prachtige beelden dankzij Pixel Plus HD. De Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert helder beeld met prachtig contrast. Met de Philips App Gallery geniet je van een grote collectie online apps die je kunt gebruiken zodra de Smart TV is verbonden met internet. Sluit je USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van je TV om al jouw fotoenapos;s, videoenapos;s en muziek af te spelen. Met SAPHI bestuur jij de TV heel eenvoudig en snel. Met één druk op de knop zit je al in een duidelijk picogrammenmenu. Deze Philips 50PFS5803 is een moderne TV die perfect in ieder interieur past.


Specificaties

Full HD
50" ( 127 cm)
SAPHI besturingssysteem
Pixel Plus HD





Pixel Plus HD
Of je nu online streamt of een DVD kijkt, je kan altijd genieten van beelden met helderder wit en zwarter zwart dankzij Pixel Plus HD. De Philips Pixel Plus HD optimaliseert de beeldkwaliteit hierdoor wordt het beeld helderder en wordt het contrast duidelijker.







Full HD LED-TV
De Philips 50PFS5803 levert schitterende beeldkwaliteit. Dankzij Full HD LED ben je verzekerd van scherpe details met hoge helderheid, prachtig contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld.





Geïntegreerde connectiviteit
Vermijd kabelwirwar met de Philips 50PFS5803, met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van jouw randapparatuur naar jouw TV overbrengt zorgt je voor een opgeruimd TV-meubel. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink heb je slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op jouw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.







SAPHI
SAPHI is een snel, intuïtief besturingssysteem waarmee je veel plezier beleeft aan jouw Philips 50PFS5803. Bedien je TV met gemak en ga snel naar populaire Philips Smart TV-apps zoals YouTube, Netflix en nog veel meer.