Dagaanbieding: DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 02 november 2018 geldig

Dagaanbieding - DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S dagelijkse koopjes



DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S



Jouw DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S is een prachtige eye-catcher in jouw keuken! Je maakt met een druk op de knop de heerlijkste cappuccinoenapos;s, espressoenapos;s of latteenapos;s. Naast deze basis keuzes heef de ECAM 350.75.S nog een MY-functie, in deze functie kun je de barista in jezelf laten gaan en allerlei recepten uitproberen! Het gebruiksgemak van deze koffiemachine is hoog dankzij het duidelijke touch paneel aan de voorkant van de machine. De DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S heeft net als de Dinamica ECAM 350.55.B een LatteCrema-systeem voor automatisch melkschuim. Zoek je iets eenvoudigers? De DeLonghi Dinamica ECAM 350.35.W heeft een luxe stoompijpje, en de Dinamica ECAM 350.15.B heeft een handmatig cappuccinosysteem.
Specificaties

300 gr bonenreservoir
1,8 L waterreservoir
LatteCrema-systeem
MY-functie voor gepersonaliseerde koffievarianten







De controle ligt bij jou
Je bedient de DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S heel eenvoudig dankzij het Easy Touch controlepaneel. Om het gebruiksgemak te vergroten heeft het paneel een duidelijke tekstdisplay en touch knoppen. Je drukt simpelweg op de knop van jouw voorkeur en je kunt direct genieten van een heerlijk vers kopje koffie!







Perfecte cappuccino
Met het LatteCrema-Systeem maak je super handig én automatisch cappuccinoenapos;s en latteenapos;s. Dankzij de geïntegreerde melkbeker maak me slechts een druk op de knop de perfecte cappuccino of latte macchiato. De ECAM 350.75.S maakt de aller-heerlijkste melkbereidingen met de perfecte melkschuimlaag. Over de temperatuur is ook nagedacht, deze is altijd optimaal dus je kunt er tot de laatste druppel van genieten!





Eindeloos veel keuze
In het MY Drink Menu vindt je alle recepten die niet met een knop te maken zijn: espresso lungo, ristretto, long, doppio+, caffè latte, flat white en warme melk. De DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S heeft naast de directe knoppen voor espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato dus nóg meer opties! Je kunt de barista in jezelf loslaten en alles uitproberen! Maak bijvoorbeeld een latte met extra espresso, of ga voor een espresso macchiato!







Twee jaar service aan huis!
Is je DeLonghi Dinamica ECAM 350.75.S defect of klopt er iets niet? Dan hoef jij dankzij de service aan huis van Deenapos;Longhi bijna niets te doen om het op te lossen. Je neemt contact op met de Klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt - indien mogelijk - gewoon thuis gerepareerd!