Dagaanbieding: Quantis 3D-Soundsysteem LSW-1

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 26 augustus 2020 geldig

Dagaanbieding - Quantis-3D-Soundsysteem-LSW-1 dagelijkse koopjes
Indrukwekkend 3D-geluid
Indrukwekkend 3D-geluid. Ervaar het ruimtelijke geluid in de hele kamer, waar u ook zit, en beleef TV-geluid zoals het bedoeld is. Compact systeem met basisunit en subwoofer. Geen extra luidsprekers en kabels meer nodig. Sluit uw Blu-ray/DVD-speler aan geniet van uw favoriete CD’s of stream uw muziek draadloos vanaf smartphone of tablet. 3 Audioprofielen (Movie, Sound, Voice) zorgen voor een optimale geluidsbeleving in elke situatie. Eenvoudige bediening. U kunt het systeem zelfs bedienen met uw eigen TV-afstandsbediening (learning mode). Auto On/Off. De LSW-1 schakelt automatisch uit wanneer u de TV aan/uit zet.
3D-Technologie
De Quantis LSW-1 dankt zijn opvallende prestaties onder meer aan de unieke 3D-technologie van Sonic Emotion. Dit Zwitsers high-tech audiobedrijf is toonaangevend op gebied van akoestische systemen in concert- en theaterzalen. Op basis van hun ervaring ontwikkelde het bedrijf een 3D-technologie voor consumentenproducten. Dankzij deze technologie ontstaat er een ruimtelijke geluidsweergave in uw hele woonkamer zonder extra luidsprekers. Belangrijk daarbij is dat het niet uitmaakt waar je je in een kamer bevindt, het geluid is overal hetzelfde.
Ruimtelijk geluid
6 hoogwaardige luidsprekersystemen, aangestuurd door 6 digitale klasse-D versterkers, maken van een standaard stereosignaal een fascinerende en indrukwekkende ruimtelijke geluidservaring. Deze ruimtelijke geluidservaring ontstaat doordat het geluid zich, dankzij de gepatenteerde 3D-technologie van Sonic Emotion verspreidt over de hele ruimte. Dit in tegenstelling tot reguliere geluidsinstallaties waar  het geluid uit de richting van de luidsprekers zelf komt.
Deze ruimtelijke geluidservaring zou niet compleet zijn zonder het fundament van een solide basweergave. De subwoofer vormt daarom een essentieel onderdeel van het Quantis 3D-SoundSystem LSW-1. De LSW-1 valt op door zijn geringe afmetingen en de overtuigende weergave van het basregister.

door: Kinq.nl

Reageer op Quantis 3D-Soundsysteem LSW-1