Dagaanbieding: Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 08 oktober 2018 geldig

Dagaanbieding - Saeco-PicoBaristo-Deluxe-SM5570 dagelijkse koopjes





Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570: Makkelijk de lekkerste koffie voor iedereen!



Wil je elke dag lekker kunnen experimenteren met de smaak van de lekkerste koffie dan is de PicoBaristo Deluxe SM5570 iets voor jou. De PicoBaristo Deluxe SM5570 maakt elke dag weer de lekkerste koffie klaar, hij heeft maar liefst 5 verschillende aromasterktes en wel 12 maalstanden. Geniet van de beste koffiedranken met natuurlijk perfect melkschuim dankzij de Latte-perfetto-technologie.
Specificaties

Volautomatische espressomachine
Capaciteit waterreservoir: 1,7 L
Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
Automatisch cappuccinosysteem
AquaClean-filter







AquaClean-filter
De AquaClean-filter zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en ontkalken 5.000 kopjes lang niet nodig is*. Het filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click en go’-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde micro poreuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Er zit standaard 1 AquaClean-filter in de doos meegeleverd. *Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen







Koffie op maat en 100% keramische molens
Je kunt de Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570 volledig afstemmen op jouw smaak. De bonen zijn in maar liefst 10 standen te malen en zelfs voor de sterkte van je koffie heb je een vijftal keuzes. Zo heb je altijd een kopje koffie op maat. Daarnaast werkt deze volautomaat met 100% keramische molens, waardoor je jarenlang gegarandeerd wordt van de heerlijkste koffie. Door het keramische materiaal wordt de ideale korrel gecreëerd en zal de koffie nooit een verbrande smaak meer hebben.





5 aromasterktes en 12 maalstanden
Met deze volautomatische machine krijg je een ruim aanbod met heel veel heerlijke keuzes. Er zijn genoeg opties om je drankje aan je smaak aan te passen. U kunt heel gemakkelijk de hoeveelheid, sterkte en temperatuur per drankje instellen hoe jij het graag drinkt en dat opslaan. Zo kun je eindeloos blijven experimenteren en heerlijke drankjes maken.







Latte-perfetto-techniek
De Latte-Perfetto-technologie zorgt ervoor dat elke latte machiato en capuccino wordt bedekt met een heerlijke melk laag. In deze melkbeker wordt de melk 2 keer opgeschuimd. Daarna word de schuimlaag van precies de juiste temperatuur in je koffie geschonken.



door: Koffiediscounter.nl

Reageer op Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570